Шта треба да урадите да би машина за прање веша радила заувек: савети водоинсталатера

Без изузетка, све домаћице знају да је машина за прање веша која „скаче“ и која бучна је сигуран знак да ћете ускоро морати да купите нову.

На срећу, отклањање овог квара је прилично једноставно – само подесите ноге уређаја да бисте постигли стабилност приликом инсталирања.

Међутим, постоје и друге суптилности на које не би шкодило да обратите пажњу ако желите да кућни апарати трају што дуже.

Дакле, водоводни стручњаци препоручују повезивање машине на водовод, који је опремљен посебним вентилом тако да се може затворити у било ком тренутку.

машине за прање веша
Фото: © Белновости

Одводно црево је неопходно поставити у строгом складу са упутствима – његова висина мора одговарати норми, не сме се увијати или стискати.

Током прања не треба стављати никакве предмете на машину за прање веша.

Уобичајени узрок оштећења су шрафови за транспорт. Налазе се позади и потребни су само за транспорт аутомобила. Када је опрема пронашла своје стално „место становања“, транспортни завртњи морају бити уклоњени.

На крају, уверите се да је детерџент квалитетан, и да не прелази препоручену количину прашка за прање веша и не занемарите производ који је дизајниран да се ослободи каменца.

Rating
( No ratings yet )
Loading...
Башта